Varje kund
är lika viktig


Nedan kan du läsa om hur det går till praktiskt med exempelvis bokföring, läner och rapportering till olika myndigheter. Allt för att du ska kunna sova gott på natten.


Så här går det till

Lämna alla underlag såsom fakturor, kvitton, bankkontoutdrag och annat som rör det som hänt i företaget så kommer du sedan att få en komplett bokföring med alla rapporter du vill ha! Resultatrapport, balansrapport, momsrapport…

Du behöver alltså enbart ha ordning på dina papper som du sedan lämnar till mig, antingen i pappersform eller digitalt via e-post eller skanningsapp.

Bokslut, årsredovisning och deklaration

Är bokföringen gjord korrekt är det sedan mycket lättare att göra bokslut, årsredovisningar (för AB och ek för) samt deklarera! Mycket av detta går att göra elektroniskt om jag är deklarationsombud för företaget. Detta fixar vi lätt tillsammans. Jag brukar ha ett möte med dig innan deklaration för att diskutera läget och sedan fixar jag resten.

Fakturering, Löner
& myndigheter

Skicka underlag till mig så fakturerar jag antingen via e-post, per (snigel)brev eller som e-faktura. Jag kan också ha koll på att din kund betalar om jag har tillgång till företagets konto och skicka eventuella påminnelser.

Har du anställda eller arbetar i eget aktiebolag kan jag sköta lönerna. Jag behöver då veta hur många som ska ha lön, hur många timmar, om någon var sjuk mm. Jag gör även rapporteringen till Skatteverket.

Andra redovisningar till myndigheter kan jag också göra vid behov.